VORES PRAKSIS

 

Tandklinikken Spartan

Fremtidens tandklinik

Vi mener, at munden er en naturlig del af kroppen. Derfor kæmper vi for, at du har en sund og funktionsdygtig mund, så du kan spise sund og varierende kost. Som vi plejer at sige: "Det kræver sunde tænder, at spise sund mad".

Undersøgelser viser, at bakterier fra mundhulen kan findes i blodet og er fundet i både blodpropper og på betændte hjerteklapper. Sukkersyge patienter får det markant bedre, når deres mundhygiejne er i top. Betændelsesprocesser i tændernes støttevæv - parodontose, er mistænkt for også at have en negativ effekt på fx Alzheimer og diverse gigtformer.

Derfor har Tandklinikken Spartan stor fokus på forebyggelse og vi har en tandplejer som udelukkende bruger alt sin tid på dette. Vi mener, at du har bedst af en forebyggelse i topklasse og kun behandlinger når det er nødvendigt.

Tandklinikken Spartan er det man betegner som en "Fri klinik". Det betyder, at vi er trådt ud af den særlov, som Folketinget vedtog sidste år. Særloven er udelukkende en politisk spareøvelse, som man forsøger at kamuflere som en reform. Særloven gavner ikke din tandsundhed som patient eller vores arbejdsvilkår som behandlere. Derfor valgte vi at blive en "Fri klinik". Det sikrer at du som patient sammen med os som behandlere, kan finde den behandling, som er nødvendig - hverken mere eller mindre. Det mener vi er sund fornuft.