NYHEDER


 

Tandklinikken Spartan kan som noget helt nyt, tilbyde byens billigste kroner, broer og implantater. Ny teknologi tillader os at kunne lave disse behandlinger billigere og det skal komme Jer patienter til gode. Så ring på 73 70 75 46 og bestil tid til en undersøgelse og et uforpligtende tilbud.

Som noget helt nyt, tilbyder Tandklinikken Spartan nu tandregulering med skinner, de såkaldte Invisalign. Vi kan lave en 3D simulering af slutresultatet, så du kan se, hvad skinnerne kan gøre for dig. Der er globalt udført over 7 mio af disse behandlinger.

Har du svært ved at nå de almindelige åbningstider? Så har vi løsningen til dig. Fremover tilbyder vi tider til undersøgelser og behandlinger aften og weekend - når det passer dig - efter aftale. Ring på 73 70 75 46 og få yderligere information og en tid som passer dig.

Tandklinikken Spartan holder åbent hele sommeren, så hvis du eller nogle du kender får akut brug for en tandlæge, så er vi klar til at hjælpe Jer.

Vi har fortsat ledige tider, hvis du ønsker at blive fast patient hos os. Mange har ikke tid til at komme til tandlægen indenfor den almindelige arbejdstid og derfor tilbyder vi tider om lørdagen. Der er ikke åbent hver lørdag, men efter aftale. Så ring og hør, hvornår du kan komme på besøg om lørdagen. Tid brugt på dig selv, er tid givet godt ud....